A kedvezményezett neve: TUTTI BISCOTTI Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Komplex energiahatékonyság növelését célzó fejlesztés megvalósulása a Tutti Biscotti Kft. Székhelyén
A szerződött támogatás összeg: 75 086 705 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 90%
A projekt tartalmának bemutatása:
A Tutti Biscotti Kft. 2009-ben alakult, a társaság fő tevékenysége 1071 ’08 Kenyér; friss pékáru gyártása, de főként édesipari termékeket gyárt. A társaság megalapítása családi hagyományokra vezethető vissza, a cég alapító tulajdonosai, Kelényi-Kovács Zsuzsanna és Kelényi Kolos is cukrász dinasztiából származik. A Tutti Biscotti Kft. mára az egyik legerősebb édesipari brand, a Szamos beszállítója.
A komplex energetikai hatékonyságot és megújuló energia bevezetését célzó projekt a cég 9444 Fertőszentmiklós, Mező utca 1747/34 alatt található székhelyén valósul meg. A projekt során a következő energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek valósulnak meg:
Az épület jelenlegi energetikai besorolása GG, mely a projekt megvalósítását követően AA++-ra fog változni.
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.06.29.
Projekt azonosítószáma: GINOP-4.1.5-22-2022-00142
A TUTTI BISCOTTI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. GYM/01/002094-10/2024 iktatószámon nyilvántartott Hatósági Szerződés alapján támogatást nyert a GINOP Plusz-3.2.1-21 – A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül című kiemelt projekt Felhívása alapján az Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint a fővárosi és megyei kormányhivatalok által alkotott konzorcium a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény továbbá a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatásokról és támogatásokról szóló 100/2021. (II. 27.) Korm. rendelet 41.§-a (1) bekezdés felhatalmazása alapján feltételesen vissza nem térítendő támogatásként nyújtja. A program forrását az Európai Szociális Alap+ és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.
A képzés elnevezése: Élelmiszerbiztonság a gyakorlatban
A képzés célja: Az élelmiszerbiztonság nemzetközi és hazai követelményeinek összehangolása
A képzés bemutatása: A képzésben résztvevő képes lesz a HACCP és az ISO 22000 nemzetközi szabvány legfontosabb követelményeinek megértésére, összehangolására és gyakorlati alkalmazására.
A képzés befejezésének dátuma: 2025.05.31.
Szerződött támogatás összege: | 15 312 000 Ft |
amiből
|
9 240 000 Ft 6 072 000 Ft |