9444 Fertőszentmiklós, Mező utca 1747/34.

info@tuttibiscotti.hu

+36 30 314 2799

HU   EN   DE

HU    EN    DE

GYÁRTÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A minőség és mennyiség
egymástól elválaszthatatlan összhangja

Cégünk sütőipari termékeket gyárt, amelyeket főként a száraz cukrászati piac területén értékesít. A termékeket 40 százalékban Magyarországra, 60 százalékban pedig külföldre szállítjuk. Az általunk előállított termékeket más cégeknek gyártjuk és szállítjuk, saját márkanév alatt nem forgalmazzuk. Ügyfeleink kizárólag magas minőségi követelményeket támasztanak, és prémium gyártóként az ő igényeiknek megfelelő minősítéssel rendelkezünk.

Circle
Macaron
Golden circle

EGYEDI TERMÉKFEJLESZTÉS

A tervezéstől, a tesztelésen át,
a próbagyártástól a tömegtermelésig

Ha partnereink új terméket szeretnének fejleszteni, de nincs erre elegendő kapacitásuk, mi vállaljuk a teljes fejlesztési folyamatot és a gyártást is.

Kézzel készített sütemények

Hisszük, hogy a tökéletes megoldás
az apró részletekben rejlik

Alapanyagok

Kizárólag a legminőségibb
alapanyagokban hiszünk

Csak kiváló minőségű vajból készült alaptészta található nálunk, szabadtartásból származó tojásokkal is dolgozunk. Minőségi csokoládét, dióbelet és lekvárt használunk, magas kakaó- és gyümölcstartalom felel az igazi ízélményért.

Kézzel készített sütemények

Eltarthatóság

Akár az egyedi eltarthatósági
igények is teljesíthetők

Az új termékek fejlesztése során mindig odafigyelünk arra, hogy a lehető leghosszabb időn át megőrizzék frissességüket és ízüket. Ennek érdekében számos tárolási mintát készítünk, és rendszeresen kóstolunk.

Ha szükséges, szorosan együttműködünk a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karával, akik laborvizsgálatokkal segítenek minket abban, hogy termékeink minősége a lehető legmagasabb legyen és a fogyasztók hosszú időn át élvezhessék az ízeket.

Kekszek
Circle

Csomagolás

Termékeink csomagolását
teljeskörűen vállaljuk

Zsugorfóliázással, flowpack és tálcazáró géppel, valamint tasakzáró géppel dolgozunk. Mindezekkel garantáljuk termékeink frissességét és biztonságos szállítását.